maglemølle.com 01 – Kunstudstilling

En anderledes udstilling med værker af 14 billedkunstnere i Maglemølles storslåede, rå og usædvanlige rum. Et spændende bud på anvendelse af industriens bygningskultur.

Udstillere:
Thorbjørn Bechmann, Agnete Bertram, Marianne Grønnow, Siri Kollandsrud, Søren Martinsen, Natalie Mégard, Peter Holm, Aske Sigurt Kraul, Ian Schjals, Heine Skjerning, Ingela Skytte, Melou Vanggaard, Maria Wæhrens og Carsten von Würden.

En mangfoldighed af billedkunstnere – i billedkunstnerisk udtryk og alder – der med afsæt i maleri og/eller blandformer på hver deres måde tager afsæt i rummenes rå og for kunsten utraditionelle karakter,  som er inspirerende for kunstens udtryk. Her præsenteres en vifte af billedkunstneriske udtryk af høj kunstnerisk kvalitet, der afspejler samtidskunstens forskellighed, tankernes og kunstens frie udfoldelse. Se hjemmesiden maglemølle.com vedr. yderligere informationer om de udstillende kunstneres værker og arbejder.

Udstillingen er arrangeret af billedkunstner Heine Skjerning. Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond.

Alle er velkommen.


Fernisering:
Den 14.8.2020, kl. 16 til 20. Maglemølle, 4700 Næstved.
Åbningstider:

15.8 – 20.9 (inkl.). Torsdage, fredage og lørdage, kl. 15 til 20. Evt. efter aftale: Heine Skjerning, 22 34 32 31.

Udstillingen gennemføres efter de gældende Covid 19-forholdsregler, og vi beder udstillingens gæster nøje følge de retningslinjer, som findes i og omkring udstillingslokalerne.

Udstillingens titel, maglemølle.com 01, afslører ambitionen om flere udstillinger i dette regi. I støbeskeen ligger fx udstillinger, der arbejder med temaer som mødet mellem kunst og landskabsarkitektur i et industriområde med funktionsomlæggelse. 

Baggrund:

Fra 2000 og 4 år frem samarbejdede Heine Skjerning med den legendariske Fluxus-kunstner Henning Christiansen samt gallerist Lena Gerlach og kunsthistoriker Ann Lumbye-Sørensen om en række udstillinger på Masnedøfortet med baltiske og danske kunstnere. Der blev skabt en række meget vellykkede udstillinger – og enestående oplevelser for publikum. Maglemølle 01 fortsætter i denne ånd; ikke som en gentagelse, men som en ny blomst i vores fælles have. Et ønske om, at vi sammen skaber udstillinger og samtaler, der beriger os med nye visioner. 

Heine Skjerning

Maglemølle.com 01 udstillere