Velkommen til udstillingen HardCare af Alice Topsøe-Jensen

Alice Topsøe-Jensen (f. 1994) arbejder med lys, lyd og computeranimation, både som selvstændige kunstværker, installationer og som visuals til bl.a. koncerter og performances.

Topsøe-Jensens tematik handler om omsorg, sygdom og hvordan psykiatrien som system behandler og fremmedgør individet. Kunstneren bruger en “klinisk” sci-fi/mac-pro/hospitals-æstetik, og for nylig har hun rettet blikket imod omsorgsmedarbejderen som hovedperson i fortællinger om sygdom, sundhed og samfund. Udstillingen HardCare beskæftiger sig med dette univers af omsorgsarbejde (“care”), sygdom og strukturerne omkring disse. 

Hvordan finder vi hjælp når systemet ikke kan hjælpe os? Hvor går vi hen med vores frustration og hvor finder vi et fællesskab med andre i samme situation?

Ferniseringen er lørdag d. 3/10 klokken 17 – 20, og kl. 19.30 er der koncert (1/2 time) med S.i.S.T.O.R. COVID-19 regler iagttages og der er adgang for max. 50 efter først til mølle princippet.

På gensyn!

NU galleri er støttet af Statens Kunstfond.

Vi gør opmærksom på at der i vores område samme dag er flere spændende ferniseringer, man kan besøge ved samme lejlighed, og ende på NU galleri.

Udstillingen Mammals – Hierarchies af Lisa Strömbeck ferniserer  kl. 13 -15 Ringsted Galleriet

Udstillingen You Are Right Here Right Now på Rønnebæksholm ferniserer hele dagen til kl.18.45 https://roennebaeksholm.dk/

HardCare er åben 3 – 27. oktober. Åningstider: Fredag og lørdag kl. 14 – 18 samt efter aftale. 

NU galleri, Maglemølle 83,1.sal, 4700 Næstved

http://nugalleri.dk/

nugalleri@gmail.com

telefon 51 72 82 12