Street Food Festival 2021

Kom til madmekka og råhygge, når Maglemølle og Mad & Marked inviterer til Street Food Festival i Næstved.

Streetfood på Maglemølle A/S Næstved


Vi omdanner Maglemølle til en hyggelig kulinarisk oase med gademad i alle afskygninger, og introducerer jer for en lang række af landets absolut dygtigste og mest interessante madkoncepter.
Fire dage i september kan du spise dig gennem en gastronomisk jungle, der byder på autentisk gademad, god stemning og sjove aktiviteter, alt sammen for at sætte fokus på de fantastiske oplevelser, vi får, når vi mødes over et godt måltid, og når mundene er mættede og maverne fulde, så er der et væld af sjove aktiviteter at give sig i kast med for både børn og voksne.

ÅBNINGSTIDER 16.-19. SEPTEMBER:
TORSDAG: 16.00-20.00
FREDAG – LØRAG: 11.00-20.00
SØNDAG: 11.00-20.00
(Madboderne lukker en time tidligere)
Gratis entre.

Vores Street Food Festival er det perfekte pusterum. Her kan du parkere barnevognen, skabe nye relationer (eller pleje de gamle), lade dig inspirere af de mange sanseindtryk og smagsoplevelser, tage en slapper og nyde de urbane omgivelser.

Vi håber, I vil være med til at hylde fællesskabet, mangfoldigheden, ildsjælene, gademaden og ikke mindst jer selv. Fordi I er med til at skabe plads til udvikling, udfoldelse og kulturliv. Vi glæder os til at se jer igen.

Streetfood på Maglemølle A/S Næstved kaffe
Streetfood på Maglemølle A/S Næstved
Streetfood på Maglemølle A/S Næstved


Næstved
Mad & Marked
Maglemølle

Indlæg i SN 21-09-2021
Mærk Næstved logo